Koulutus info sekä hinnasto

Kotikoirien trimmaus päättyy huhtikuussa  2018 ! Pienimuotoista eläintenkoulutusta

Trimmaus-miksi koiran turkkia pitää huoltaa?

Trimmaus parantaa lemmikkien hyvinvointia ja vaikuttaa näin myös omistajien mielialaan. Koiran huolellinen hoito on tie koirankin parempaan elämänlaatuun ja ehkäisee turkki- ja iho-ongelmia. Hyvin hoidettu koira näkyy myös kodin siisteydessä. Kun koira on tyytyväinen, on omistajakin tyytyväinen. Palvelumme on tarkoitettu kaiken rotuisille ja kokoisille kotikoirille.

Pentu olisi hyvä totuttaa jo mahdollisimman pienenä trimmaukseen, siihen kuuluviin välineisiin ja laitteisiin.


Trimmaus lisää koiran hyvinvointia

Monilla roduilla trimmauksen suositusväli on 6-12 viikkoa. Jos koirasi on turkki on helposti takkuuntuva tai kasvaa nopeasti, säännöllinen trimmauksessa käynti ehkäisee karvanlähtöä ja takkujen muodostumista. Trimmaus on tärkeää, jotta koira ja koti saadaan pidettyä kunnossa. Kysy sopiva trimmausväli omalta trimmaajaltasi. Koirien kynsien leikkaus kuuluu myös säännölliseen perushuoltoon. Liian pitkät kynnet voivat aiheuttaa asentomuutosia sekä vaikeuttaa koiran kävelyä.


ELÄINTENKOULUTUS

Tarvitseko apua koirasi turkinhoidossa? Onko kynnet liian pitkät? Vai onko hankaluutta tehdä hoitotoimenpiteitä. Ei hätää, ota rohkeasti yhteyttä niin autan mielelläni.
Jos koet eläimen kanssa jotain hankaluuksia esim.arki elämässä tai kaipaat vaan vinkkejä treeneihin, kilauta tai laita sähköpostia niin sovitaan aika.

Onko koiranäyttelyt tulossa, pidän myös näyttelyvalmennusta, ota rohkeasti yhteyttä.

Mahdollisuus valmentaa koirasi ja esittää myös näytelyssä! p.0400730976 erja.kumpulainen@dnainternet.net

Eläitenkoulutus alk.55€/h, alkukartoitus n.1-2h 100€, lisäkäynnit veloitamme sopimuksen mukaan. Pyydä rohkeasti  tarjousta! Mahdollisuus mm. pidempi aikaseen tukeen 1 krt/kk. KM korvaus 0,45€/km

HINNASTO


HINNASTO 2017


Trimmauksen hinta perustuu työhön käytettävään aikaan ensimmäinen tunti 55€ /h nypittävät 65€/h, jatko tunnit 10€/h , koirien kynsienleikkuu kuuluu trimmauksiin.

Pesu ja föönaus koirankoosta riippuen alk. 15€-->
trimmauksen yhteydessä.

Pesu, pohjavillanpoisto ja föönaus n.100€-150€/koira

hinnat sis.alv:n

Monirotuiset
koirat myös tervetuloa!


MUITA PALVELUITA:

Takkujen selvitys alk.35€/h

Kynsienleikkuu 12€

Kynsien leikkuu ja tassukarvojen siistiminen 25€

Siistiminen 20€-75€

Muita toimenpiteitä:
Kaikki hinnat ovat noin hintoja. Hinta määräytyy koiran koon, käyttäytymisen ja
karvan laadun/kunnon mukaan.OHJEET KOIRANOMISTAJALLE


1. On hyvä opettaa koiraasi jo pienestä käsittelyyn ja totuttaa se turkinhoitoon.
Huolehdi lemmikkisi turkista.
2. Kerro varausta tehdessäsi koirasi rotu, ikä ja turkin kunto. Trimmaussuunnitelma tehdään huomioiden koiran ikä, rotu, turkin laatu ja kunto sekä omistajan toiveet.
3. Koira täytyy ulkoiluttaa hyvin ennen trimmausta eikä sitä saisi syöttää n. kahteen tuntiin ennen trimmausta.
4. Rokotukset ja ulkoloiset: huolehdithan, että koirasi rokotukset ovat voimassa ja ettei siinä ole ulkoloisia. Jos koirastasi löytyy ulkoloisia, veloitamme lisämaksun joka kattaa välineiden sekä tilojemme desinfioinnin ja puhdistukseen tarvittavat aineet sekä siivoukseen kuluvan ylimääräisen ajan. Rokotusohjelman voit tarkistaa koiraasi hoitavalta eläinlääkäriltä.
5. Trimmaus on helpompaa ja nopeampaa jos koirasi on puhdas ja takuton. Mikäli koirassa on paljon takkuja, kerrothan sen etukäteen jotta osaamme varata riittävästi aikaa.
6. Noudata sovittuja aikoja.
7. Ennen nyppimistä koiraa ei tulisi pestä n. kahteen viikkoon. Koskee nyppimällä käsiteltäviä alueita
8. Ennen trimmausta/nyppimistä tulisi trimmaajalle ilmoittaa koiran mahdollisista sairauksista (mm.ihotulehdukset). Sekä kertoa koiran luonteesta mm. onko tottunut käsittelyyn?
Esteen sattuessa, muistathan perua aikasi viimeistään edellisenä arkipäivänä klo 12 mennessä. Myös tekstiviesti käy jos et saa puhelimellä yhteyttä. Siten ehdimme saada tilalle toisen asiakkaan. Peruuttamatta jätetystä ajasta veloitetaan 30€